Stomerij & Wasserij Driebergen
Wasserij en Stomerij in Driebergen-Rijsenburg

Wassen en Strijken

Uw was is onze zorg

Stomerij & Wasserij Driebergen / Zeist  en omgeving voor al uw wasgoed. Onze was en strijkservice  is al sinds jaar en dag dé wasserij  en Strijkservice in de regio. Door onze moderne wasfaciliteit en Moderne strijk afdeling  in Driebergen  kunnen we u nu een nog betere service geven dan u al gewend was. We halen en brengen al uw was. Wij komen graag langs om samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Uw was weer schoon en gevouwen  of hangend in uw kast: Uw was is onze zorg en wij zorgen ervoor.  

Strijkservice 

Uw professionele strijkservice voor de particuliere én de zakelijke klant in de regio. 
Geen tijd of zin om te strijken? Kijkt u op tegen een berg strijkgoed? Laat dit verleden tijd zijn en laat deze klus aan vakmensen over. Zo houdt u uw kledingkast gevuld en houdt u tevens tijd over om andere dingen te doen. Of ook lekker, een keer helemaal niets.
Kies voor uzelf.En laat ons het doen. Uw strijkgoed wordt volgens uw wensen gestreken. Van overhemden, broeken, jurken tot poloshirts: bij Lavanda kunt u perfect terecht.
Wij gebruiken professionele strijkapparatuur, waardoor de meest lastige stoffen nauwkeurig gestreken kunnen worden en de gestreken kleding blijft bovendien langer glad.

Overhemd

Een overhemd is zowel functioneel als bepalend voor de uitstraling van de persoon die het draagt. Naast het draagcomfort is het design van het overhemd dan ook minstens zo belangrijk. Laat uw overhemd wassen bij Stomerij & Wasserij Driebergen en geniet zo langer van de kwaliteit van uw favoriete overhemden. Niet alleen voor een schoon gevoel, maar ook voor het behoud van de stof en speciale elementen die hierin verwerkt kunnen

Lakens en beddengoed

Voor het wassen en strijken van uw lakens en beddengoed zit u vanzelfsprekend ook helemaal goed bij Stomerij Stomerij & Wasserij Driebergen. Zo goed zelfs, dat uw lakens en beddengoed bij ons apart worden gewassen in een separate wasmachine, dus zonder de was van andere klanten. Wel  zo'n fris idee. 
Wij bieden hiervoor bovendien een vier-dagen-service.

Dekbedden en dekens

Veel mensen hebben last van gezondheidsklachten (allergieën, astma, eczeem e.d.) die worden veroorzaakt door huisstofmijt. Het beste wapen tegen de mijt is regelmatig het beddengoed te wassen en de luchtvochtigheid in de slaapkamer te beperken door goede ventilatie. Stomerij & Wasserij Driebergen reinigt ook de inhoud van het dekbed of kussen, dus het dons en/of de veertjes, waardoor deze ook nog eens hun oorspronkelijke volume terug krijgen.


Tip: laat minimaal één maal per jaar uw dekens en/of dekbedden reinigen.

Prijslijst wassen en strijken

Wassen, drogen en strijken per kilo
€ 4,95
Wassen, drogen, opbouwen per kilo
€ 3,25
Overhemd wassen en strijken
€ 2,35
Overhemd strijken en opvouwen
€ 2,00
Pantalon op vouw
€ 3,95
Pantalon
€ 2,75
Polo lange mouw
€ 1,75
Polo korte mouw
€ 1,60
T-shirt lange mouw
€ 1,60
T-shirt korte mouw
€ 1,45
Sweater lange mouw
€ 1,50
Broek katoen
€ 2,50
Blouse langemouw
€ 2,35
Broek kort
€ 1,60
Jurk lang
€ 2,50
Rok kort
€ 2,00
Nacht hemd/ pyjama set
€ 1,65
Ondergoed/ boxer short
€ 0,75
Spijkerjas, jack, jas
€ 2,95

Diversen

Dekbedovertrek 1 pers
€ 2,95
Dekbedovertrek 2 pers
€ 3,75
Laken/ bedovertrek
€ 2,75
Kussen sloop
€ 1,25
Tafellaken
€ 2,50
Servetten/zakdoeken
€ 0,75
Theedoek/handdoek
€ 0,75