Stomerij & Wasserij Driebergen
Wasserij en Stomerij in Driebergen-Rijsenburg

Reconditionering

Reconditionering op maat

Stomerij / Wasserij Driebergen Reconditionering brengt uw kleding weer in topconditie middels beugelen, tunnelen, blazen, trommelen, strijken en persen. Door het totaalpakket dat wij kunnen aanbieden, behandelen wij en speciaal gericht op de kleinere bedrijven. kledingstukken voor tal van kledingimporteurs, winkelbedrijven en detaillisten uit Nederland, maar ook Europa en daarbuiten. 

De meeste kleding die wij ontvangen wordt in het Verre Oosten geproduceerd, waarna het in zeecontainers of per luchtvracht een lange reis richting Europa maakt. Om deze kleding weer in topconditie te krijgen voor een optimale presentatie in de winkels, draagt Stomerij /  Wasserij  Driebergen  zorg voor een behandelplan met het gewenste eindresultaat: geheel volgens de kwaliteitseisen en afgestemd op uw specifieke wensen. 
Wanneer de goederen bij ons aangeleverd zijn wordt het aantal gecontroleerd. Heeft u een spoedorder? Geen probleem, wij kunnen waar nodig nog dezelfde dag monsters/samples gereed maken voor afhaling of verzending! Ook kunt u bij ons, Als er afwijkingen zijn op de kleding laten herstellen . Zoals losse naden of verkeerde knopen afwijkende ritsen  . Op deze manier kunnen eventuele afwijkingen in de productie geconstateerd worden. 

Door middel van onze ervaring en ons brede pakket qua werkzaamheden kunnen wij in vele gevallen problemen waar u tegen aanloopt oplossen. Een vast aanspreekpunt zal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Meer weten? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!